***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Борисов потвърди, че Алексей Петров е имал участие в съставянето на управлението. Вежди за „джендърските текстове“


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 1 септември   

 

" Алексей беше непосредствен с бащата на Кирил Петков, с тях. И той, като всички нас, търсеше разновидности да се направи нещо устойчиво след петте следващи избори и най-малко за значимата законодателна рамка ", сподели Бойко Борисов на влизане в Народното събрание.

Той не бил обещавал нищо на Алексей Петров.

***

Старт на новия политически сезон.

Точно в 9 удари звънецът за разкриване на първото пленарно съвещание след лятната отмора на депутатите.

Те прекрачиха прага на някогашния Партиен дом.

Преместването се постанова поради главен ремонт на постройката на площад " Народно заседание ". На едно място ще бъдат комисиите, парламентарните групи и управлението на Народното събрание. 23 милиона бяха нужни за ремонта на залата в някогашния Партиен дом.

***

" Трябва да се навакса със законите. Очакваме предложенията на Министерския съвет. На България ѝ е нужно постоянно държавно управление. Няма друга опция. Местните избори и опълчването стоят на дневен ред, само че постоянното държавно управление не трябва да е залог за това ", съобщи пред бТВ Десислава Атанасова, ръководител на ПГ на ГЕРБ.

***

" Най-важният въпрос е постоянното болшинство, което стои зад този кабинет и то би било устойчиво, в случай че продължава да приема нужните закони такива, каквито сме ги разписали в нашата законодателна стратегия ", съобщи депутатът от ПП-ДБ Антоанета Цонева.

" Най-важните тематики, които предстоят от през днешния ден, са приемането на държавния бюджет, приемането на законите, които са свързани с заплащанията от Плана за възобновяване и резистентност, и, несъмнено, следването на главната ни посока - Шенген и еврозона. Докато има болшинство, което може да приема тези закони, ние сме постоянни ", акцентира Цонева.

***

„ С джендърски текстове демографският проблем ще става все по-голям. По какъв метод ще бъде възпроизвеждането на човешкия тип, за мен е неразбираемо. А всичко това е тъжно. Бог е основал мъжа и дамата не да изпитват наслаждение, бъркайки си в ушите, а да може мъжът да опложда, а дамата да износва възпроизведения човешки тип, с цел да има земя и бъдеще “.

***

***

В опит да отклони вниманието от следствието на Турски поток и раздразнителен от георадара на Хемус, някой претопля и пренаписва истории с някогашните си правилни крими приятели!

Това написа в профила си в обществената мрежа Лена Бориславова от " Продължаваме промяната ".

Думите й идват във връзка на потвърждението на Бойко Борисов от през днешния ден, че Алексей Петров в действителност е сътрудничил за основаването на сглобката сред Политическа партия и ГЕРБ.

***

Това е първата папска аудиенция в тази огромна изолирана страна в Източна Азия, заобиколена от две суперсили като Китай и Русия.

***

Местни избори започнаха през вчерашния ден в окупираните от Русия елементи на Украйна. С тях Москва пробва да циментира властта си в така наречен от нея " нови територии " макар продължаващия спор, съобщи Ройтерс.

***

При пукотевица пред огромен търговски център в Остин, Тексас, е умрял един човек, а друга жертва е с сериозни пострадвания, оповестиха управляващите, съобщи Асошиейтед прес.

Стрелецът също е умрял от огнестрелна рана.

***

***

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР